Bästa brun utan sol-produkterna – ser ut som du varit på semester

brun-utan-sol-utvald

Brun utan sol är den absolut snabbaste och hälsosammaste genvägen till en härlig bränna. Det är det få som inte håller med om. Det kan däremot kännas svårt att få till den där gyllenbruna naturliga färgen man får av en veckas semester på Grekland, och därför kan alternativet solarium ibland locka mer. Har du inte pengarna till en solsemester, och vill slippa hälsoriskerna med solarium? Här kommer vår guide till riktigt bra brun utan sol-produkter som ger dig en fin och naturlig fejk-bränna!

1. MILLION DOLLAR TAN – MERMAID MOUSSE FOR BODY

million-dollar-tan-mermaid-mousse-for-body

Det populära märket ”Million Dollar Tan” fanns tidigare endast på exklusiva spasalonger och användes flitigt av hollywood-eliten som den perfekta brun-utan-sol-lösningen på flaska. Efter år av forskning kan dessa produkter nu användas även av oss ”vanliga dödliga” för hemmabruk med samma professionella resultat som på salonger. Hemligheten i dessa BUS-produkter är att färgen inte börjar försvinna förrän din kropp själv börjar exfoliera sig och gör att nyansen ser jämn ut även efter några dagar. Ett vanligt problem brukar annars vara den klassiska ”fläckiga brännan” som avslöjar att det inte är en solsemester du varit på. En av de populäraste produkterna från Million Dollar Tan är ”Mermaid Mousse for Body”, just för att formulan är så otroligt enkel att applicera! Denna mousse ger dig den perfekta gyllenbruna färgen, och brännan går att byggas upp gradvis tills du når önskat resultat. Du hittar ”Million Dollar Tan – Mermaid Mousse For Bodyhär.

2. MILLION DOLLAR TAN – CABANA TAN GRADUAL SUNLESS TANNING LOTION

million-dollar-tan–cabana-tan-gradual-sunless-tanning-lotion

Ännu en utav de populäraste produkterna från serien Million Dollar Tan. Denna brun-utan-sol-lotion är perfekt för dig som vill uppnå den perfekta solkyssta glowen samtidigt som du återfuktar din hud! Produkten innehåller ekologisk Aloe Vera och Jojobaolja, som ger din hud en naturlig återfuktning och i kombination med BUS-effekten kommer din hudton att jämnas ut och se mer tonad ut. Med denna produkt är det nästintill omöjligt att misslyckas, och även den allra klumpigaste personen kommer lyckas med appliceringen utan att råka få fula streck eller fläckar. Du hittar ”Million Dollar Tan Cabana Tan Gradual Sunless Tanning Lotionhär.

3. MILLION DOLLAR TAN – ALL THAT SHIMMERS DRY OIL

million-dollar-tan-all-that-shimmers-oil

Detta är brun-utan-sol-produkten för dig som älskar oljor! Denna lyxiga kroppsolja ger din hud en extra boost av härlig broonze-nyans som komplement till din BUS-produkt, eller om du bara vill få en extra guldig touch och lyster i din naturliga hudfärg. Den friskar även upp torr och glåmig hud då den innehåller kraftigt återfuktande ingredienser. Det bästa med denna olja är att den inte blir glittrig eller för mycket, utan ger dig bara det där perfekta skimret som får dig att glänsa lite extra i solljuset. En bättre investering inför sommaren får du leta efter! Du hittar ”Million Dollar Tan – All That Shimmers Dry Oilhär.

4. PHOTOGRAPHY FOUNDATION GOLDEN TAN

hylamide-photography-foundation-golden-tan

Hylamide är det kanadensiska hudvårdsmärket baserat på aktiva ingredienser som går djupt ner i din hud. Produkterna är så populära att ”Hylamide” numera ses mer som ett fenomen än en hudvårdsserie, och vi är stolta över att vara först i Sverige att sälja dessa produkter. Denna produkt som har synts bland stora youtubeprofiler världen över kallas även ”Photoshop in a bottle”. Ett välförtjänt smeknamn på detta lilla mirakel! Du hittar ”Hylamide Photography Foundation Golden Tanhär.

5. BOOSTER GLOW SERUM

hylamide-booster-glow-serumBooster Glow Serum” från Hylamide är produkten för alla som hatar den klassiska brun-utan-sol-doften, spår av färg på kläder och som upplever att huden blir torr och fnasig utav vanliga BUS-produkter. Detta serum innehåller nämligen inte ämnet DHA, som är en förkortning för Dokosahexaensyra. Detta ämne är det som vanligtvis finns i brun-utan-sol-produkter och det som bidrar till dessa problem. Istället innehåller den ett kliniskt keto-socker med samma brun-utan-sol-egenskaper som DHA, men mycket skonsammare. Serumet ger dig en fantastisk lyster och glöd samtidigt som du får en jämn och fräsch hudton. Du hittar ”Hylamide Booster Glow Serumhär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *