5 bra ansikstmasker som gör mirakel med din hy

bra-ansiktsmasker-utvald

Hur ofta använder du ansiktsmasker? Denna härliga produkt är populär att ge bort i present, så de flesta har därför ett lager av dessa hemma. Vissa är flitiga användare av ansiktsmasker och har SPA med sig själva var och varannan kväll, medan andra glömmer bort dem helt och ansiktsmaskerna som aldrig används tar upp halva badrumsskåpet. Vilka masker som passar bäst för ens hudtyp, och som just du borde använda är det även många som har dålig koll på, då man som sagt ofta får dessa i present. Därför kommer här 5 tips på riktigt bra ansiktsmasker för olika behov och hudtyper!

1. För dig med torr hy

Många har problem med torr hy på vintern, och detta beror på den torra luften som innehåller mycket mindre vatten än vanligt. Huden behöver alltså extra återfuktning på vintern för att inte torka ut, och det i mängder! ”I’m Real Aloe Mask” från Toly Moly är en lugnande och återfuktande mask som ger en långvarig effekt. Denna ansiktsmask har en även en annorlunda formula än de vi är vana vid i Sverige. Masken är nämligen ett serumdränkt tygstycke, en välbeprövad ansiktsbehandling som har sitt ursprung i Asien. Och några av de allra populäraste är just de koreanska riktigt bra ansiktsmaskerna från Tony Moly som nu äntligen kommit till Sverige!

2. För dig med mycket porer

Letar du efter bra ansiktsmasker som reducerar porer har du hittat rätt. ”Black Head Pore Mask” från Neutriherbs hjälper dig att bli av med pormaskar samtidigt som den får bort döda hudceller och annan smuts. Den unika sammansättningen av ingredienser med bland annat aktivt kol, Aloe Vera och ringblomma gör att masken både behandlar och förebygger på samma gång. Regelbunden användning gör även att hudens talproduktion minskar i längden och du bygger upp din hudstruktur långsiktigt!

3. För dig med fet och oren hy

bra-ansiktsmasker-3

Vill du få bukt med fet och oren hy en gång för alla är ansiktsmasken ”Mask 15” från Dermaceutic perfekt. Denna är speciellt framtagen för fet hy, men kan användas på alla hudtyper. Konsistensen är riktigt härlig då det är en peelingmask, och förutom att exfoliera innehåller den även 15 % AHA-syra som ökar hudens cellförnyelse!

4. För dig med trött och glåmig hy

bra-ansiktsmasker-tomato

Har du bråttom till ett roligt event och känner dig hopplöst grå med en riktigt deppig hy? Då kan masken ”I’m Real Tomato” vara din räddning! Även denna är en serumdränkt tygmask från populära Tony Moly, och innehåller endast rena och naturliga ingredienser. Denna mask är både exfolierande och detoxande på samma gång, och skapar en härlig och strålande lyster i din hud. Den ser även till att rensa dina porer, återfukta och balansera huden för att ge den ny lyster. En bättre quick-fix att applicera innan du börjar med din makeup som gör din hy redo för alla möjliga tillställningar finns inte! Denna serie från Tony Moly är både otroligt bra ansiktsmasker och väldigt smidiga att använda.

5. För dig som kände igen dig i allt ovan eller inget av det

Vill du ha en multitaskande ansiktsmask som behandlar alla möjliga behov samtidigt? Då ska du testa ”Dead Sea Mud Mask” från Neutriherbs. Letar du bra ansiktsmasker är denna verkligen värd att investera i, då den är en riktig helhetslösning. Du har säkert hört talas om lermasker tidigare, då deras fantastiska effekter på huden gjort dem väldigt populära. Denna ansiktsmask är i en revolutionerande formula som innehåller mängder av olika oljor och mineraler fulla av näring som huden behöver. När masken torkar suger den ut porer, orenheter och andra bakterier samtidigt som den återfuktar, minskar irriterad hud och ökar blodcirkulationen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *